Civilsarok

Beregi Ifjúságért Közművelődési És Szabadidő Egyesület

A Beregi Ifjúságért Egyesület 2001 áprilisában alakult 15 alapító taggal azon cél érdekében, hogy társadalmi kezdeményezésen alapulva, a gyermek és ifjúsági korosztály bevonásával olyan szociális- és kulturális- környezetvédelmi- és szabadidős programok, projektek megvalósítása, amelyek biztosítják a kistérségben található települések fiataljai számára a korosztályuknak megfelelő minőségi életszínvonalat, választ adva a XXI. század – hátrányos helyzetű térségünket halmozottan érintő – kihívásaira, növelve ezzel a kistérség szociális, kulturális, gazdasági megtartó erejét.
Munkánkat az itt élők nagy megelégedettségével végezzük, folyamatosan figyeljük a helyi véleményeket és igényeket, programjainkat mindig a felmerülő szükségletekhez igazítva dolgozzuk ki. Elismerésként, a Magyar Teleház Szövetség Elnökségébe beválasztották képviselőnket. 2009-ben az Észak Alföldi Régió fejlesztésért Civil Nívódíjban részesült az Egyesület.

Programok

Beregi Teleház (Márokpapi) -Közösségi Informatikai csomópontok a beregi településeken.

Ifjúsági Klub- Heti rendszerességgel közösségi színtér biztosítás

KAPOCS – Kistérségi CIVIL Szolgáltató Iroda

Kistérségi Közművelődési Kerekasztal

Kapcsolat: Insticei Zoltán 06 20/563-86-15, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Közlemény a 2011 évi adó 1%-ból kapott támogatás felhasználásáról:

Attachments:
Download this file (2013 1 _ közlemény .pdf)2013 1 % közlemény [ ]45 kB