Home Hírek események Partnereink Kapcsolat Galéria Tevékenységeink
BEREGI IFJÚSÁGÉRT KÖZMŰVELŐDÉSI ÉS SZABADIDŐS EGYESÜLET

Egyéb szolgáltatások


1, Családi nap: A projektrésztevők és családjaik, illetve a program  munkatársai számára 3 alkalommal családi nap szervezése.

A cél jó hangulatban és légkörben megtartott családi napok megszervezése, ahol a résztvevők megismerhetik családtagjaikat, a program céljait, tevékenységeit, számot adhatnak megszerzett ismereteikről, miközben a rendezvény közösségépítő és kikapcsolódást biztosító jelleggel is bír.


2, Szociális szolgáltatások:  A szociális ellátórendszer hiányosságainak kiküszöbölése, családsegítés, igény szerint.

A cél folyamatos kapcsolattartás a célcsoporttagokkal, így a családsegítés célja elősegíteni a családban jelentkező krízis, működési zavarok, illetve konfliktusok megoldását.  


3, Mentorálás: Folyamatos kapcsolattartás a célcsoport tagokkal a program ideje alatt.

A mentorálás célja olyan tevékenység végzése a program során, amely a szakmai és személyes fejlődést is segíti. Támogatást, megerősítést biztosít a célcsoport számára, a kitűzött célok eléréséhez.


4, Esélyegyenlőség: Egyenlő bánásmód biztosítása, hátrányos megkülönböztetés kiküszöbölése.

Az esélyegyenlőség célja, hogy biztosítja a kisgyermekes nők, pályakezdők, tartósan regisztrált álláskeresők integrációját, lehetőségeik bővítését. A leghátrányosabb helyzeteben élők felzárkóztatásának biztosítása.


5, Életmód, életviteli tanácsadás: Életmód, életviteli tanácsadás nyújtás folyamatosan a program ideje alatt.

Életmód, életviteli tanácsadás célja, segíteni az életvezetési problémákkal küzdő bevontakon, mellyel csökkenthetőek az egyén családját érintő problémák is.